23 de maig 2017

Proposta d'activitats extraescolars per al curs 2017-2018

En els propers dies, des de l'AMPA es farà arribar a les famílies el full d'inscripció per a les activitats extraescolars del curs 2017-2018. Us avancem quina és la proposta per al curs vinent, perquè pugueu revisar-la de cara al procés d'inscripció que es farà abans d'acabar el curs.

Les activitats extraescolars començaran a partir del 25 de setembre i finalitzaran la setmana de l'1 de juny de 2018.


Consulta el document informatiu (pdf)

Novetats del programa
La proposta preveu la continuïtat de les extraescolars d'aquest any, amb noves incorporacions com multiesports o teatre musical.

Podeu fer arribar la documentació d'inscripció a l’AMPA:

· Al despatx:
  - del 15 al 21 de juny, en horari de dilluns a divendres, de 9,05 a 9,30h, i els dijous de 16,30 a 17h.
  - del 26 de juny al 7 de juliol, i 6, 7 i 8 de setembre, de dilluns a divendres, de 9 a 11h, i dimarts i dijous, de 15 a 16h.

· En un sobre tancat a la bústia de l’AMPA, identificat amb el nom de la família.

Més informació:
· Tel. 93 890 43 63
· Mail ampabaltafamilies@gmail.com



Informació d'interès
Cal tenir en compte que totes les activitats hi ha un nombre mínim i màxim d'alumnes. Un cop finalitzat el període d'inscripcions es revisaran totes les peticions. En el cas que en alguna activitat les inscripcions superin les places disponibles es farà un sorteig entre totes les sol·licituds, amb prioritat per a les famílies sòcies de l'AMPA.

El cobrament de la majoria d'activitats serà trimestral via domiciliació bancària. El preu de les activitats inclou l'assegurança general.

Normativa d'activitats extraescolars (pdf)