27 de maig 2013

Presentació de la plataforma SOS Alt Penedès a l'escola J. Baltà i Elias

La plataforma d'accions unitàries per l'ensenyament públic SOS Alt Penedès, recentment constituïda, celebrarà la roda de premsa de presentació demà dimarts 28 de maig, a les 17 hores, a l'escola J. Baltà i Elias. La roda de premsa de presentació de l'entitat es farà a l'exterior de l'escola.

Esteu tots convidats a la concentració! No hi falteu!!

En la roda de premsa, d'una banda, representants de la plataforma unitària, a la qual hi està adherida la nostra escola, llegiran el manifest fundacional de SOS Alt Penedès. I s'aprofitarà la presència dels mitjans per anunciar les activitats previstes per a la setmana vinent. El proper dimarts 4 de juny es proposa una acció unitària a la sortida de les escoles de Vilafranca i comarca amb el lema Lluïm el groc a l'escola!, escoles i centres d'ensenyament públic de l'Alt Penedès mostraran a la sortida de les classes globus grocs, cintes amb missatges de l'educació que volem, mans grogues, tisores.... i lectura del manifest de presentació de SOS Alt Penedès.
Més tard, el mateix dimarts a l'Escorxador, hi haurà una taula rodona sobre la LEC i la LOMCE. Tres ponents: una mestra, un pare i una estudiant que explicaran la seva visió de la LEC i la LOMCE. Per conèixer les futures lleis educatives que s'estan tramitant al parlament català i al congrés espanyol.