24 de juny 2015

Inici de les comandes de llibres i calendari de pagament quotes


A partir del dilluns dia 29 de juny, i fins al 15 de juliol, les famílies d'alumnes d'educació primària poden fer les comandes dels lots de llibres per al curs vinent 2015-2016.

El pagament del lot es farà en la seva totalitat si pagueu amb targeta de crèdit o per transferència de la primera quota si es fa pagament fraccionat. En tots dos casos, la reserva de comanda es fa a través de la plataforma electrònica de Servicio Universidad: http://colegios.serviciouniversidad.com/ (codi: ampabalta2015).
Totes les comandes realitzades fins al 15 de juliol tenen garantida la dotació dels lots de llibres a l'inici de curs. Els alumnes trobaran el seu lot de llibres a la seva aula el proper 14 de setembre. 
En cas se pagament fraccionat, la segona quota serà de l'import restant i s'haurà de pagar directament a l'AMPA de l'1 al 10 de novembre.
* MÉS INFORMACIÓ del nou sistema de reserva dels lots de llibres: aquí

CALENDARI DE COBRAMENT DE QUOTES CURS 2015-2016

Del 29 de juny al 15 de juliol: Primera quota de llibres (35€, el pagament s'ha de fer amb tarjeta de crèdit o transferència bancària en el moment de fer la reserva del lot de llibres).

De l'1 al 5 de setembre: Cobrament de les quotes de socis (35€).

De l'1 al 10 d'octubre: Cobrament de les activitats extraescolars.

De l'1 al 15 de novembre: Cobrament de la segona quota de llibres.