12 de març 2014

L'alumna Ana Martínez passa a la fase de semifinals del concurs de lectura En Veu Alta



L'alumna Ana Martínez ha superat la fase de quarts de final del concurs de Lectura en Veu Alta que s'ha celebrat aquest dimecres 12 de març. Martínez, que competeix en la categoria de Grumets Vermells -la corresponent a cicle mitjà d'educació primària-, ha passat a la semifinal que properament se celebrarà a Barcelona, en una data encara per concretar. L'alumne de sisè Marc Vera, també ha participat en la convocatòria amb una molt bona lectura.
La convocatòria s'ha celebrat per primer cop a Vilafranca. Una seixantena d'alumnes d'escoles i instituts de l'Alt Penedès i el Garraf han participat en aquesta jornada del certamen, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament, amb l'objectiu d'impulsar la lectura entre els escolars, concretament la lectura en veu alta.
Volem felicitar l'Ana Martínez, i el Marc Vera perquè continuïn gaudint del plaer de la lectura i desitgem a l'Anna tota la sort del món per a la propera convocatòria del concurs de Lectura en Veu Alta. Qualsevol dia ens encantarà escoltar-vos!!
Ana Martínez.


En aquest enllaç hi trobareu la notícia elaborada per Ràdio Vilafranca i Penedès TV
Informació publicada al 3d8 (pdf)
Blog del certamen de Lectura en Veu Alta


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Anna!!!

Anònim ha dit...

Molt bé a l'Ana i a la resta de participants. Les famílies estem molt orgulloses de la feina que els nens i nenes fan a l'escola. Molta sort en la propera fase eliminatòria!